20 Kasım 2021 Cumartesi

MANDALİNALI KAKAOLU PUDİNG

 



    MANDALİNALI KAKAOLU PUDİNG

Malzemeler:


400 ml mandalina suyu

3 yemek kaşığı toz şeker

3 yemek kaşığı mısır nişastası

1 poşet kakaolu puding

2 yemek kaşığı mısır nişastası

700 ml süt

2 yemek kaşığı toz şeker

Hindistan cevizi tozu

Yapılışı:

Taze sıkılmış mandalina suyunun içine nişasta ve toz şeker konularak karıştırılır,pişirilir.Islatılmış nescafe fincanlarının yarısına konulur.Sütün içine kakaolu puding tozu,nişasta ve toz şeker eklenerek karıştırılır pişirilir.Pudingler tamamen soğuyunca servis tabağına ters çevrilerek konulur ve alt kısımları hindistan cevizi ile süslenerek servis edilir.Afiyet olsun:)